fbpx

Hey, ik ben Marvy!

Leuk dat je meer over mij wilt weten. Elke dag word ik geconfronteerd met de disbalans tussen de stad en natuur. In mijn ideale wereld zouden alle steden eruit zien als een bosrijke omgeving. Biodivers, door verscheidenheid van planten en dieren. 

In mijn toekomstvisie vormen mens, dier en gebouwde omgeving samen één ecosysteem. Ik draag graag mijn steentje bij aan een groenere wereld en ik ben hier om jou te helpen hetzelfde te doen. Ik ben begonnen in Rotterdam, waar mijn roots liggen, maar ik heb grootse ambities. Het liefst draag ik deze visie ook snel uit in het buitenland.

 
Hoe?

Ik help jou om op een eenvoudige manier groen en biodiversiteit te stimuleren in jouw stedelijke omgeving. Denk aan balkonbakken, geveltuinen, groendaken, groene wanden en nog veel meer. Dus als jij een groen hart hebt, maar grijze vingers? Of je gewoon gek bent op groen en het jezelf makkelijker wil maken; I got your back!


Groene groet,
Marvy Green
Initiatiefnemers Marvy Green - Winfried de Coo en Lieke van Wilpen
Nice to meet you! Wij zijn Winfried en Lieke, initiatiefnemers van Marvy Green. Help jij mee met het vergroenen van de stedelijke omgeving? Let's go! | © Gigi Zoutendijk

Het team

Winfried de Coo

Ontwikkelmanager

Neem contact op met Winfried voor B2B-aanvragen vanuit project- en gebiedsontwikkeling.

Marvy Green team member Lieke van Wilpen

Lieke van Wilpen

Brandmanager

Lieke kan jou alles vertellen over het merk Marvy Green en gaat over marketing en PR-gerelateerde zaken.

Brian Monster | Marvy Green

Brian Monster

Operationeel manager

Benader Brian voor al jouw vragen over ons huidige productassortiment en advies over groendaken.

Visie

Marvy Green helpt de stedelijke omgeving en natuur in balans te brengen, groen leven in de stad stimuleren en vergemakkelijken. 

Less concrete, more jungle.

Missie

Iedere bijdrage van een individu is relevant. Zo kan ook jij het verschil maken. Door producten en tools aan te reiken die vergroening vergemakkelijken help ik jou om, samen met mij, bij te dragen aan een meer leefbare omgeving. 

“Marvy Green is er voor mensen met een groen hart, maar grijze vingers.”

Maak een winkelafspraak

Elho Greenville Trough Zwart met Rozemarijn

Het is mogelijk om op afspraak te komen winkelen in de experience store van Marvy Green. Bekijk onze beschikbaarheid via onderstaande knop.

Woon je niet in Rotterdam en wil je toch graag advies van ons? Dit kan ook via een video call. Laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Partners

Marvy Green staat open voor samenwerkingen en het bundelen van krachten voor groene initiatieven. Wij worden enthousiast van iedereen die dezelfde visie deelt als wij. Heb jij een tof idee of wil je mogelijkheden bespreken?

P.S. op dit moment zijn we specifiek op zoek naar plantengekkies die willen helpen met het schrijven van Wiki berichten of gastblogs en kleine ondernemers die willen participeren in een referral programma.