Hey, ik ben Marvy!

Leuk dat je meer over mij wilt weten. Elke dag word ik geconfronteerd met de disbalans tussen de stad en natuur. In mijn ideale wereld zouden alle steden eruit zien als een bosrijke omgeving. Biodivers, door verscheidenheid van planten en dieren. 

In mijn toekomstvisie vormen mens, dier en gebouwde omgeving samen één ecosysteem. Ik draag graag mijn steentje bij aan een groenere wereld en ik ben hier om jou te helpen hetzelfde te doen. Ik ben begonnen in Rotterdam, waar mijn roots liggen, maar ik heb grootse ambities. Het liefst draag ik deze visie ook snel uit in het buitenland.

 
Hoe?

Ik help jou om op een eenvoudige manier groen en biodiversiteit te stimuleren in jouw stedelijke omgeving. Denk aan balkonbakken, geveltuinen, groendaken, groene wanden en nog veel meer. Dus als jij een groen hart hebt, maar grijze vingers? Of je gewoon gek bent op groen en het jezelf makkelijker wil maken; I got your back!


Groene groet,
Marvy Green
Initiatiefnemers Marvy Green - Winfried de Coo en Lieke van Wilpen
Nice to meet you! Wij zijn Winfried en Lieke, initiatiefnemers van Marvy Green. Help jij mee met het vergroenen van de stedelijke omgeving? Let's go! | © Gigi Zoutendijk

Het team

Winfried de Coo

Ontwikkelmanager

Neem contact op met Winfried voor B2B-aanvragen vanuit project- en gebiedsontwikkeling.

Marvy Green team member Lieke van Wilpen

Lieke van Wilpen

Brandmanager

Lieke kan jou alles vertellen over het merk Marvy Green en gaat over marketing en PR-gerelateerde zaken.

Annebel de Kok

Buurtvergroener

Annebel gaat graag de straat op voor een groenere buurt. Zij focust zich vooral op groene, duurzame projecten in en rond de stad.

Marvy Green zoekt hovenier

Wij zoeken

dakhovenier

Wij zoeken een hovenier die van de stad een bos wil maken. Interesse? Stuur ons een e-mail.

Jolien Konings

Interieurvergroener

Jolien helpt je graag met het geven van een finishing touch aan je interieur. zowel kleinschalig in de winkel als grootschalig d.m.v. een plantenplan voor op kantoor of je nieuwe zaak.

Marvy Green zoekt stek expert

Wij zoeken

Stekexpert

Wij zoeken een stek expert met groei ambities. Ben jij dit? Stuur ons dan een berichtje.

Sluit jij aan bij ons collectief?

We zijn altijd op zoek naar mensen die met ons, onze visie willen nastreven. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Visie

Marvy Green helpt de stedelijke omgeving en natuur in balans te brengen, groen leven in de stad stimuleren en vergemakkelijken. 

Less concrete, more jungle.

Missie

Iedere bijdrage van een individu is relevant. Zo kan ook jij het verschil maken. Door producten en tools aan te reiken die vergroening vergemakkelijken help ik jou om, samen met mij, bij te dragen aan een meer leefbare omgeving. 

“Marvy Green is er voor mensen met een groen hart, maar grijze vingers.”

Kom kennismaken

Founders Marvy Green - Winfried de Coo en Lieke van Wilpen

We vinden het leuk als je meer over onze visie of over ons collectief te weten wilt komen. Wil je samenwerken? Ook dan staan we open voor een kennismaking.

Kom bij ons langs in Rotterdam of laat ons iets van je horen via een e-mail. 

Partners in crime

Marvy Green staat open voor samenwerkingen en het bundelen van krachten voor groene initiatieven. Wij worden enthousiast van iedereen die dezelfde visie deelt als wij. Heb jij een tof idee of wil je mogelijkheden bespreken?

Waar je Marvy Green kunt vinden