fbpx

Gebruik en regels van de community

DWQA QuestionsCategorie: ErvaringenGebruik en regels van de community
blankRian Ouwendijk Staf asked 2 jaren ago

Hey you! Welkom in de Marvy Green community. Ik ben blij je te zien.

De Marvy Green community is een dynamische en inspirerende omgeving voor klanten van Marvy Green. Je kunt hier jouw enthousiasme en foto’s delen van jouw eigen creaties, vragen naar ervaringen van andere klanten en (vooral) elkaar supporten in hun weg naar een groenere leefomgeving!

Hieronder vind je de spelregels van de community en hoe we omgaan met privacy.

Lid worden van de MG community
Aanmelden voor de community kan wanneer je minimaal één keer een bestelling hebt geplaatst in de Marvy Green shop.

Categorieën
Er zijn verschillende categorieën waarbinnen je jouw ervaring kunt delen of vragen kunt stellen. Hang altijd een categorie ‘tag’ aan jouw bericht, zodat deze op onderwerp verzameld kunnen worden en ook gemakkelijker vindbaar zijn.

  • Ervaringen
  • Vragen
  • Inspiratie

We willen deze community omgeving graag positief houden. Heb je klachten over Marvy Green (service, bezorging, website functionaliteit et cetera) dan is de community niet de juiste plek om je vraag te stellen. Voor vragen aangaande Marvy Green als organisatie verwijzen we je graag door naar de contactpagina.
Voor vragen met betrekking tot verzorging kun je in eerste instantie in je eigen account of op de WIKI kijken voor het antwoord.

Gedragsregels

  1. Ga altijd respectvol met elkaar om. Wij verwijderen accounts en berichten waarvan wij vinden dat deze niet door de beugel kunnen.
  2. Commerciële posts zijn niet toegestaan. De community is niet bedoeld om reclame te maken voor eigen of concurrerende producten. Heb je tips omtrent producten toevoegen aan het assortiment, neem dan contact met ons op.
  3. Met het plaatsen van foto’s binnen deze community geef je toestemming om deze te delen op de website of social media.
  4. Wees voorzichtig met het verstrekken van persoonlijke informatie. Plaats nooit openbaar betaal- of adresgegevens.

Veel plezier met het delen van jullie ervaringen!

Liefs,
Marvy