fbpx

Hoe kan ik mijn werkplek of winkel vergroenen?

DWQA QuestionsCategorie: InspiratieHoe kan ik mijn werkplek of winkel vergroenen?
blankBrian | Marvy Green Staf asked 1 jaar ago

Omdat we bij Marvy Green geloven dat je nooit genoeg groen om je heen kunt hebben willen we je ook graag helpen bij het vergroenen van je werkplek. Nu is het voor veel ondernemers een behoorlijke investering om planten e.a. in te kopen. Daarom hebben wij een spaarsysteem bedacht om je groene collega’s verder uit te breiden.

Als zakelijke klant kun je ervoor kiezen om bij je aankoop een QR-code mee te bestellen. Deze leveren we op een prikker voor in de pot. Elke keer dat een klant deze code scant om de website te bezoeken spaar je punten. Wanneer de doorverwezen klant ook iets koopt dan ontvang je hier extra punten voor. Met deze punten spaar je voor nieuwe planten of andere producten uit onze webshop. Op deze manier kun je als ondernemer eenvoudig bijdragen aan de groene revolutie en werkplek vergroenen.

Momenteel hebben wij een pilot lopen bij Atelier VijfVijftig om deze optie verder uit te werken. Mocht je nu al enthousiast zijn en interesse hebben dan kun je contact met ons opnemen via info@marvygreen.com, via onze socials of laat onder dit topic een reactie achter.

1 Antwoorden
blankVijfVijftig answered 1 jaar ago

Erg blij met deze oplossing! Nu heb ik een mooie plant staan en spaar ik ook nog eens punten. Ik wil graag nog een insectenhotel voor aan de gevel, dit is mijn volgende spaardoel. Ook de Blumat werkt uitstekend, zo heeft de plant altijd voldoende water en het is ook nog eens een mooi gespreksonderwerp.
 

Attachments
blankLieke | Marvy Green Staf replied 1 jaar ago

Hey VijfVijftig, wat leuk om te horen en fijn dat de Blumat goed werkt! Tof dat je wilt sparen voor een insectenhotel. Mooi doel! ????