Maak een urban jungle van jouw kantoor

Werken met planten om je heen. Het maakt je productiever, zorgt voor stressreductie en een zuivere lucht.

Een groene oase op kantoor

Net naar een nieuw pand verhuisd, eindelijk eens jouw thuiswerkplek aanpakken of gewoon nog niet genoeg planten op kantoor? Marvy Green biedt offertes op maat, maar ook kant en klare plantenpakketten voor het groener maken van jouw werkomgeving! Want eerlijk, wie wil dat nu  niet? 

 

Wij creëren samen met jou een plantenplan waarbij we de standplaatsen, planten en potten uitkiezen. Nadien komen we alles ter plaatsen assembleren en op zijn plek zetten.

Kantoorinrichtingen Rotterdam, Den Haag en Zeist

De voordelen van planten op kantoor

1. Productiviteit

Planten in jouw directe omgeving maken je productiever én creatiever door de stressverlagende werking.

2. Schone lucht

De kwaliteit van lucht in kantoren laat nog wel eens te wensen over. Door luchtzuiverende planten op kantoor te plaatsen kun je bijdragen aan een betere luchtkwaliteit. Daarnaast neemt de concetratie CO2 ook af met de toevoeging van planten.

3. Temperatuur regulatie

Planten hebben een verkoelende werking doordat ze schaduw creëren (tegengaan van instraling) en water verdampen. 

Geef een groen cadeau

Verras je collega’s of medewerkers met een groen en duurzaam cadeau. Ideaal als vervanging voor het bekende bosje bloemen, als verjaardagscadeau, als beloning voor jouw team of als alternatief kerstgeschenk.

Waarmee Marvy jou kan helpen

  • Samenstellen groenplan op maat of werknemerscadeaus

  • Eenvoudig planten bewateren met waterreservoir en irrigatie

  • Biodiversiteit in de nabije omgeving vergroten

  • Een groenere en gezondere leefomgeving

  • CO2 reductie en luchtzuiverende planten

  • Meer levendige uitstraling van jouw kantoor

De wereld van #marvygreen

@beegratefulnl is on a mission; de biodiversiteit op bedrijventerreinen en in de openbare ruimte opkrikken met bestuiver-vriendelijke nestgelegenheden en meer groen 💚 een missie naar ons hart en daarom zijn we ook trots dat we de Bee&Bee in onze winkel mogen aanbieden. Benieuwd naar de aanpak van BeeGrateful? Lees de wiki ‘bijvriendelijke bijenhotels’ op onze website en via link in bio 🐝
Nieuw in de winkel! De Bee&Bee van @beegratefulnl 🐝 Dit bijenhotel is lokaal en sociaal geproduceerd en gemaakt bij bij-vriendelijk hout. Bovenin het hotel is ruimte om een plantje te plaatsen én de Bee&Bee is inclusief zadenzakje voor 2 vierkante meter inheemse bloemen 🌸 zo creëer je meteen een aantrekkelijke en voedselrijke omgeving voor erbij! 

Beschikbaar in de winkel in het @zwaanshalskwartier  én in onze webshop.
Vanmorgen nam Gydo van @buit.eetbare.natuur ons mee op eetbaar avontuur over het Brienenoordeiland. Een mooie eerste kennismaking met dit voor velen onontdekt stukje Rotterdam. Als je interesse hebt in wildplukken en hier graag meer over wilt leren is een tour van Gydo een aanrader! Laat je verrassen door het mooie en smakelijke wat de inheemse natuur je te bieden heeft. Leuk kennis te maken, Gydo!
Ruim 180 planten gingen de grond in afgelopen zaterdag in de nieuw aan te leggen en nog te beplanten vakken aan de Hofdijk! Nog net op het nippertje werden er flink tegels gewipt 💪🏻 zou het genoeg zijn voor het @nktegelwippen? Deze planten hebben straks een flinke voorsprong in de lente. Dat belooft wat 🌸

Deel jouw foto’s op Instagram met #marvygreen

Waar je Marvy Green kunt vinden

Zoek het groen dat bij jou past