Community

Volgende week is het boomspiegelfeest! Als je naar de markt komt op 8 oktober bij @oaserotterdam, kun je kennis komen maken met stadsdokter @rinibiemans van het ecologische #park1943 en biologische & inheemse planten en bloembollen kopen bij de kraam van @marvygreen en @stadskwekerijdekas. Kom jij ook?

Zo verfraaien we samen de stad en maken we ‘m zo biodivers mogelijk. 
Wees welkom! OASE Rotterdam, 8 oktober, 12:00 - 17:00.

Mogelijk gemaakt door #Rotterdamgaatvoorgroen 🌿

#boomspiegelfeest #guerillagardeners #nationaalparkrotterdam
Kom je langs in het meest groene pandje van het @zwaanshalskwartier in Rotterdam? In onze winkel vind je gifvrije vaste planten, biologische bloembollen, tools en benodigdheden voor jouw balkontuin, binnenplanten, vogelhuisjes en insectenhotels om de biodiversiteit in de stad te stimuleren. Wil je dat we meedenken over een terrasplan, zou je graag een bewonersinitiatief op poten zetten en weet je nog niet hoe, wil je een groendak? Wandel binnen op woensdag tot en met vrijdag en we helpen je graag!

Wist je trouwens al dat we een winkel zijn zonder winstoogmerk? Al onze winst investeren we in nóg meer groen in de stad. Check de pinned video op onze tijdlijn als je wilt weten hoe we dat doen!
Heb je maar weinig ruimte, maar wil je toch graag weken achter elkaar genieten van bloeiende bollen? Een bloembollen-lasagne is de oplossing! Laag voor laag bouw je jouw bollentuintje op in een pot 🌸 vanaf september tot en met december kun je de bollen planten. Onze @jolien.konings schreef er een wiki over, zodat je er meteen mee van start kunt. Je leest ‘m via link in bio.
The moment you all have been waiting for 🧅 we hebben weer bloembollen! Nu verkrijgbaar in de winkel, binnenkort ook online en volgende week op @rotterdamseoogst 💚 wil je graag volgend jaar al vroeg genieten van bloemen in jouw tuin of op je balkon? Dan zien we je graag snel!
We zijn er weer! én we hebben weer de voorraad gifvrije planten aangevuld in de kas 🐝 bij- en vlinder vriendelijk dus! Wil jij de na-zomer nog wat meer kleur geven en volgend jaar hier ook nog van profiteren? Kom gezellig langs om te zien wat we hebben staan. Alle planten zijn winterhard en goed bestand tegen meer extreme omstandigheden zoals op jouw balkon of dakterras. We denken graag mee! 💚

Post jouw foto op Instagram #marvygreen

[dw_notif]
[dwqa-list-questions]

Zoek het groen dat bij jou past