Nieuws

Lees wat er over Marvy Green geschreven wordt

Winkels rondom het Zwaanshals: hier wil je shoppen

Het is één van de leukste winkelstraten van Rotterdam: het Zwaanshals. Al jaren vind je hier in Rotterdam-Noord vintage winkels, boetiekjes en horeca. Geen grote ketens, maar allemaal Rotterdamse ondernemers met unieke producten. Bij deze 14 winkels rondom het Zwaanshals en de Zaagmolenkade wil je een keer shoppen.

Marvy Green delivers ready to use balcony boxes at home

Marvy Green wants to make the city greener. The Rotterdam-based company developed a shipping box that makes it possible to have plant-filled balcony boxes delivered to your homes, ready for use immediately.

Nieuwe plantenzaak in Rotterdam: Marvy Green!

Nieuwe plantenzaken, daar kun je er natuurlijk niet genoeg van hebben. Daarom zijn we ook erg blij met de nieuwste groene aanwinst in Rotterdam-Noord: Marvy Green. Drie jonge mensen runnen al een jaar een webshop en hebben onlangs hun fysieke deuren geopend. Hoog tijd voor een diepgravend interview!

Raamtekening voor Rotterdamse winkel

Voor de opening van de eerste Marvy Green winkel aan de Zwaanhals Rotterdam mocht ik een ontwerp maken voor de ramen. Met printable sjabonen gingen de eigenaren aan de slag om een eye catcher van het winkelpand te maken.

Groen in de stad

Van tegelwippers tot botanische krijters. Hoe staat het met het groen in Rotterdam?

Sinds de eerste lockdown zijn we massaal onze buitenruimte anders gaan benutten. Een herwaardering of wellicht een opwaardering van onze buitenruimte bleek op sommige plekken in de stad hard nodig. 

Waar je Marvy Green kunt vinden